Rådgivning – Forskning – Formidling med en professionel tilgang

Hvem er KlimaRådgivning

Vores ekspertise inden for erhvervskonsultation

Klimarådgivning er bredt anerkendt som en top-tier rådgivningsvirksomhed, strategisk placeret i det centrale hjerte af Fyns pulserende erhvervsliv. Med en dybfølt og urokkelig dedikation står vores team af eksperter klar til at yde assistance til virksomheder af alle størrelser i deres bestræbelser på at realisere deres ambitioner samt maksimere deres succespotentiale gennem skræddersyede løsninger.

RÅDGIVNING

KlimaRådgivning indgår i et bredt samarbejde og etablerer partnerskaber med en mangfoldighed af aktører, der spænder over både offentlige og private sektorer, inklusive diverse institutioner samt virksomheder af forskellig art.

Virksomheden KlimaRådgivning er dybt forpligtet til at skabe betydelig og målbar værdi for sine kunder ved at levere topkvalitet i rådgivning og tjenester. Denne forpligtelse realiseres gennem anvendelse af en højt professionel, omhyggelig og detaljeorienteret tilgang i alle aspekter og faser af deres rådgivning, projekter og arbejdsprocesser.

NYESTE VIDEN

KlimaRådgivning gør brug af den allernyeste og mest opdaterede viden samt de mest relevante og aktuelle erfaringer. Disse er opnået gennem virksomhedens egen innovation og vedvarende indsats inden for udvikling af banebrydende tekniske løsninger. Derudover indsamles der viden gennem omfattende og dybdegående forskning i branchen.

Derudover engagerer KlimaRådgivning sig aktivt og dedikeret i en bred vifte af forsknings- og udviklingsprojekter på en global skala. Virksomheden bidrager konstant til udvekslingen af viden og erfaringer gennem diverse professionelle netværk, hvilket styrker deres position som en væsentlig aktør inden for klima og bæredygtighed.

ERFARINGER

Hos KlimaRådgivning vil du møde et team af dybt engagerede eksperter, der alle kommer med over 15 års omfattende erfaring inden for specialiseret rådgivning. De er desuden særdeles dygtige til effektiv kommunikation og har en lang historik med succesfuld gennemførelse af komplekse forsknings- og udviklingsprojekter inden for klimaområdet.

Teamet bag KlimaRådgivning er utroligt stolte af at have muligheden for at integrere banebrydende resultater fra vores omfattende og dybdegående videnskabelige forskning med en solid og robust teknisk viden samt praktisk knowhow.

Vores brede og mangfoldige erfaringer er omhyggeligt opnået gennem en lang og varieret række af praktiske projekter samt løsning af komplekse og udfordrende opgaver – dette spektrum af projekter inkluderer både store, ambitiøse og målrettede projekter såsom præcise og detaljerede vandressource bestemmelser i adskillige forskelligartede regioner i Sydamerika, samt mindre skalaopgaver, der dog stadig er yderst vigtige, såsom nøjagtige kortlægnings- og omhyggelige planlægningsopgaver.

GEOGRAFI

KlimaRådgivning spiller en aktiv og markant rolle i Danmark og udvider løbende vores indflydelse til at omfatte betydelige områder over hele verden. Vi realiserer dette mål gennem den uophørlige indsats fra vores dedikerede nationale medarbejdere og vores internationalt orienterede teammedlemmer. Desuden gør vi brug af vores brede og omfattende netværk af samarbejdspartnere, der er spredt globalt, for at styrke vores mission og nå vores målsætninger.